fbpx

STEAK HUB & MOON BAR

Aromă, suculență, frăgezime marca Steak HUB

STEAK HUB vă întâmpină într-o nouă ambianţă trendy şi discretă. Pentru dumneavoastră am selectat o gamă variată de băuturi calde şi reci, din care nu lipsesc whisky-urile şi cognac-urile cele mai rafinate şi nici cocktail-urile atent meşteşugite de mixologiștii noștri.
Vă întâmpinăm în fiecare dimineață, începând cu ora 7, cu un mic dejun copios după care vă invităm să vă delectați cu gustul fresh al salatelor mediteraneene sau a felurilor de bază consacrate internaţional dar vă recomandăm să încercați experiența oferită de savuroasele steakuri maturate, completate de o Listă de Vinuri atent selecționate.
Restaurantul Steak HUB este primul din Transilvania care își maturează carnea de vită în locație, respectând punct cu punct toate detaliile sofisticate ale acestui proces riguros, pentru ca tu să te bucuri de miros, gust, suculență, frăgezime și aroma de excepție a cărnii de vită. Vino să vezi, să simți, să savurezi și vei mai vrea! Minim 21 de zile, dar și până la 50 de zile, bucățile de carne așteaptă cuminți să se frăgezească, să-și intensifice gustul, să devină suculente și cremoase, adică gata să te impresioneze.