DESPRE NOI

În directă relație cu incertitudinea și efectele provocate de coronavirus (COVID-19) în toată lumea, priporitatea noastră a devenit atât sănătatea și siguranța oaspeților pe parcursul sejurului, cât și a angajaților noștri. Focusându-ne pe acest lucru, dorim să vă prezentăm succinct în cele ce urmează măsurile pe care le-am implementat în vederea contracarării efectelor virusului.

Pentru siguranța oaspeților și colegilor și conform cu legislația română coroborată cu cele mai bune practici la nivel de lanț hotelier prin programul Count on Us to Put Safety First, hotelul modifică temporar, reconfigurează sau reduce unele servicii: restaurant, bar, inventar camere, produse consum cameră, facilități spa, mic dejun, facilități hotel. Aceste schimbari sunt temporare, urmănd să reinstaurăm nivelurile standard de servicii și facilități disponibile îndată ce legislația în vigoare ne oferă această posibilitate.

Vă invităm să accesați meniurile de mic dejun și de room service pe care le servim în acestă perioadă, măsurile de siguranță implementate de hotel, serviciile și facilitățile disponibile. Vă dorim un sejur deosebit de plăcut!